موادلازم :
پودر ژلاتين :6 قاشق چايخوري
آب پرتقال :3 پيمانه (750 ميلي ليتر)
عرق نعنا:1 قاشق سوپخوري
شکر :3 قاشق سوپخوري
نکته : در صورت استفاده از آب ميوه هاي ترش مي توان ميزان شکر را بنا بر ذائقه تغيير داد.
طرز تهيه :
پودر ژلاتين را با نصف پيمانه آب پرتقال مخلوط کنيد و روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد تا رقيق شود .
عرق نعنا را نيز به آن بيفزاييد و کنار بگذاريد تا خنک شود.
بقيه آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کنيد و ظرف را روي بخار آب قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا شکر داخل آب پرتقال حل شود . سپس آب پرتقال را با ژلاتين رقيق شده مخلوط کنيد و داخل قالب آماده بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ژله ببندد.
اين ژله را مي توانيد با انواع آب ميوه هاي دلخواه آماده کنيد و با خامه يا بستني سرو کنيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي،شماره 34
/س