جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ گريوي
-(5 Body) 
مرغ گريوي
Visitor 244
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

فيله ي مرغ خلالي / 250 گرم
فلفل سبز و قرمز از هر کدام / نصف فلفل
کره / 50 گرم
خامه / 1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي سس :
روغن / 3 قاشق غذاخوري
پياز نگيني / 1 عدد
سير / 1 حبه
آرد / 3 قاشق غذاخوري
قرص عصاره ي گوشت گوساله / 1 عدد
قارچ / 50 گرم ريز شده
سس سويا / 1 قاشق غذاخوري
دانه فلفل سياه / چند عدد

طرز تهيه :

ابتدا فيله هاي مرغ و فلفل ها را به صورت خلالي برش بزنيد . سپس به مدت 5 دقيقه در کره تفت دهيد وخامه را اضافه کنيد.

طرز تهيه سس :

روغن را در تابه ريخته ، پيازهاي نگيني شده را اضافه کنيد و تفت دهيد .سپس 1 حبه سير و نيزآرد را اضافه کنيد تا رنگ آن طلايي شود و قرص عصاره ي گوساله ( استاک ) را هم بيفزاييد . بلافاصله مقداري آب را اضافه کنيد و مواد را مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود .
شعله را کم کنيد تا سس کمي غليظ شود . قارچ هاي خرد شده را اضافه کنيد و بگذاريد تا سس کمي بجوشد . سس سويا و دانه هاي فلفل را هم اضافه کنيد . وقتي سس آماده شد مواد مرغ را به آن بيفزاييد .

نکته :

بر روي اين غذا مي توانيد سيب زميني خلالي هم بريزيد .

منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 42
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image