مواد لازم :
فيله ي مرغ خلالي / 250 گرم
فلفل سبز و قرمز از هر کدام / نصف فلفل
کره / 50 گرم
خامه / 1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي سس :
روغن / 3 قاشق غذاخوري
پياز نگيني / 1 عدد
سير / 1 حبه
آرد / 3 قاشق غذاخوري
قرص عصاره ي گوشت گوساله / 1 عدد
قارچ / 50 گرم ريز شده
سس سويا / 1 قاشق غذاخوري
دانه فلفل سياه / چند عدد
طرز تهيه :
ابتدا فيله هاي مرغ و فلفل ها را به صورت خلالي برش بزنيد . سپس به مدت 5 دقيقه در کره تفت دهيد وخامه را اضافه کنيد.
طرز تهيه سس :
روغن را در تابه ريخته ، پيازهاي نگيني شده را اضافه کنيد و تفت دهيد .سپس 1 حبه سير و نيزآرد را اضافه کنيد تا رنگ آن طلايي شود و قرص عصاره ي گوساله ( استاک ) را هم بيفزاييد . بلافاصله مقداري آب را اضافه کنيد و مواد را مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود .
شعله را کم کنيد تا سس کمي غليظ شود . قارچ هاي خرد شده را اضافه کنيد و بگذاريد تا سس کمي بجوشد . سس سويا و دانه هاي فلفل را هم اضافه کنيد . وقتي سس آماده شد مواد مرغ را به آن بيفزاييد .
نکته :
بر روي اين غذا مي توانيد سيب زميني خلالي هم بريزيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 42