جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دنيک
-(7 Body) 
دنيک
Visitor 474
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

گندم: 200گرم
نخود: 150گرم
گوشت گوسفندي: 300گرم
آب: 2ليتر
پياز: 2عدد
تره:250گرم
آب قلم:1ليتر
روغن:به ميزان لازم
نعنا داغ:به ميزان لازم
نمک و زردچوبه:به ميزان لازم

طرز تهيه :

گندم را در هاون کمي بکوبيد . گندم کوبيده را با نخود از شب قبل در آب خيس کنيد.
حبوبات و گوشت را با دوليتر آب روي حرارت بگذاريد، تا با شعله ملايم کاملاً بپزند.براي پخت گوشت و حبوبات حدود 5تا6ساعت زمان لازم است دراين فاصله مخلوط را چندين بار هم بزنيد تا آش غلظت لازم را به دست آورد.
پيازرا نگيني خرد کنيد و همراه روغن و زردچوبه تفت دهيد تا طلايي شود .سپس تره را يک سانتي خرد کنيدو به پياز بيفزاييد تا حدود يک تا دو دقيقه تفت بخورد .مخلوط پياز سرخ کرده و تره را همراه آب قلم به آش بيفزاييد و مواد را خوب هم بزنيد. دراين مرحله اجازه دهيد آش خوب جا بيفتد.سپس آش را از روي حرارت برداريد.
آش را درظرف مخصوص سروبکشيد و روي آن را با نعنا داغ تزيين و سرو کنيد.
اين آش مخصوص شهر سبزوار دراستان خراسان است .

منبع: مجله سرآشپز - شماره21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image