کتلت ها با عارفه سلطاني
مواد لازم:
عدس: 1و يک دوم پيمانه
سيب زميني: 2عدد
آب: 2پيمانه
پياز: 1عدد
سير: 2حبه
گردو: 5عدد درشت
آرد: 2قاشق سوپخوري
دراچين: 1قاشق چايخوري
پودر زيره سبز: 1قاشق چايخوري
پودر آويشن: يک دوم قاشق چايخوري
زردچوبه: 1قاشق چايخوري
تخم مرغ: 4عدد
روغن مايع: به ميزان لازم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
عدس را بشوييد و با يک عدد سيب زميني و دو پيمانه آب روي حرارت بگذاريد تا بپزد . بعد از پخت ، عدس و سيب زميني را آبکش کنيد تا آب آن کاملاً گرفته شود.
عدس و سيب زميني را در دستگاه غذاساز بريزيد و پوره کنيد . عدس پوره شده را در ظرفي بريزيد و يک عدد سيب زميني خام ، پياز ، سير و 5عدد گردو را روي آن رنده کنيد. آرد، دارچين ، پودر زيره سبز ، پودر آويشن ، زردچوبه، نمک وفلفل را نيز به عدس بيفزاييد و خوب مخلوط کنيد . در آخر تخم مرغ ها را بيفزاييد و هم بزنيد در تابه اي کمي روغن را روي حرارت گرم کنيد. مقداري از مايه را در دست شکل دهيد و در روغن سرخ کنيد.
منبع: مجله سرآشپز - شماره21