جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوکوي پيازچه
-(4 Body) 
کوکوي پيازچه
Visitor 365
Category: دنياي فن آوري
کوکو ها با ميترا اشرفي

مواد لازم:

پيازچه پاک کرده: 400گرم
تخم مرغ: 6عدد
آرد ذرت: 2قاشق سوپخوري
پنير فتاي رنده شده: 50گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روغن مايع: به ميزان لازم
گوجه فرنگي و ليمو ترش: براي سرو

طرز تهيه:

پيازچه پاک کرده را يک سانتي خرد کنيد.
در ظرفي تخم مرغ ها را بشکنيد و با آرد ذرت ، نمک وفلفل خوب مخلوط کنيد. پيازچه خرد کرده و پنير فتا رنده شده را نيز به آن اضافه کنيد و مايه کوکو را خوب مخلوط کنيد.
در تابه اي روغن را کاملا داغ کنيد و بعد مايه کوکو را يکجا درون تابه بريزيد . در تابه را ببنديد و حرارت ملايم کنيد تا يک طرف کوکو سرخ شود سپس آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم طلايي شود . حدود 25دقيقه زمان لازم است تا دو طرف کوکو سرخ شده و کوکو مغز پخت شود.
کوکو را در ظرف مخصوص سرو بکشيد و بابرش هاي گوجه فرنگي ليمو ترش تزيين و سرو کنيد.

منبع: مجله سرآشپز - شماره21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image