کوکو ها با ميترا اشرفي
مواد لازم:
پيازچه پاک کرده: 400گرم
تخم مرغ: 6عدد
آرد ذرت: 2قاشق سوپخوري
پنير فتاي رنده شده: 50گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روغن مايع: به ميزان لازم
گوجه فرنگي و ليمو ترش: براي سرو
طرز تهيه:
پيازچه پاک کرده را يک سانتي خرد کنيد.
در ظرفي تخم مرغ ها را بشکنيد و با آرد ذرت ، نمک وفلفل خوب مخلوط کنيد. پيازچه خرد کرده و پنير فتا رنده شده را نيز به آن اضافه کنيد و مايه کوکو را خوب مخلوط کنيد.
در تابه اي روغن را کاملا داغ کنيد و بعد مايه کوکو را يکجا درون تابه بريزيد . در تابه را ببنديد و حرارت ملايم کنيد تا يک طرف کوکو سرخ شود سپس آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم طلايي شود . حدود 25دقيقه زمان لازم است تا دو طرف کوکو سرخ شده و کوکو مغز پخت شود.
کوکو را در ظرف مخصوص سرو بکشيد و بابرش هاي گوجه فرنگي ليمو ترش تزيين و سرو کنيد.
منبع: مجله سرآشپز - شماره21