مواد لازم:
آرد سفيد: 250 گرم
روغن: 125 گرم
پودر قند: 150 گرم
هل: 1 قاشق چاي خوري سر صاف
کاکائو: 1-2 قاشق سوپ خوري
پودر پسته: جهت تزيين
طرز تهيه:
آرد سفيد را در تابه ي نچسب همراه روغن روي شعله ي ملايم مرتب هم بزنيد تا طلايي شود. سپس ظرف را از روي آتش برداشته پودر قند و هل را به آرد سرخ شده بيفزاييد. سپس کمي از اين مايه را جدا کرده کاکائو را اضافه و به کمک قاشق کاملاً مخلوط کنيد تا يک رنگ شود. از مايه ي روشن تر داخل جعبه يا ظرف مورد نظر که بايد کم عمق باشد ريخته و با قاشق صاف کنيد و مواد کاکائويي را به طور مرمري روي آن پخش و يکنواخت نماييد.
بگذاريد ظرف برشتوک سرد شده و خودش را بگيرد و به شکل دلخواه برش دهيد و با پودر پسته تزيين کنيد.
نکته:
1- در صورتي که برشتوک ها به ته ظرف چسبيد براي جدا سازي آن ظرف برشتوک ها را چند لحظه روي بخار آب جوش بگذاريد تا نرم شود، سپس جدا نماييد.
2- اگر مايل باشيد مي توان مقداري قندق يا گردوي خرد شده يا پودر زنجبيل و يا دارچين در مايه ي آرد مخلوط کرد.
3- برشتوک را مي توان در سه لايه شکلاتي، سفيد، شکلاتي يا سفيد، شکلاتي، سفيد تهيه کرد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47