مواد لازم:
برنج : 1000 گرم
باقلا : 750 گرم
پياز : 4 عدد
روغن : 200 گرم
زردچوبه : 3 قاشق مربا خوري
کشمش : 250 گرم
? طرز تهيه:
پياز را خرد کرده با روغن سرخ ميکنيم تا طلائي شود زردچوبه را در آن يک تفت ميدهيم 4 تا 5 ليوان آب در آن ميريزيم باقلا را تميز کرده ميشوئيم و داخل ظرف پياز ميريزيم و يک قاشق سوپخوري نمک به آن اضافه مينمائيم ميگذاريم باقلا نيمه پز شود برنج را ميشوئيم با 4 تا 5 ليوان آب مخلوط باقلا مينمائيم بههم ميزنيم و حرارت را ملايم ميکنيم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخير شود در صورت مصرف کشمش آن را ميشوئيم و وسط پلو را باز ميکنيم و لاي آن ميگذاريم و در حدود يکساعت بايد با حرارت ملايم يا در فر دم بکشد در صورت دم کردن در فر حرارت 350 درجه است، موقع کشيدن کشمش را با کفگير برميداريم پلو را در ديس ميکشيم و بعد کشمش را روي آن ميريزيم و روغن داغ کرده روي آن ميدهيم - ممکن است چند عدد تخم مرغ نيمرو نيز روي پلو بچينيم.
نکته: در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافي است.
منبع:www.vista.ir/ن