جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قيمه لاپلو
-(2 Body) 
قيمه لاپلو
Visitor 396
Category: دنياي فن آوري

سرو براي 6 نفر

زمان پخت: 120 دقيقه
مواد لازم:
گوشت مغز ران/500گرم
برنج/750گرم
پياز /2عدد متوسط
لپه خيس خورده/200گرم
آب /2پيمانه
رب گوجه فرنگي /3قاشق سوپخوري
ادويه پلويي /1قاشق سوپخوري
پودر ليمو عماني /1و نيم قاشق سوپخوري
زعفران دم کرده /2قاشق سوپخوري
روغن /به ميزان لازم
نمک و فلفل سياه/به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا برنج را بشوييد و خيس کنيد.
سپس گوشت را به تکه هاي کوچک و ريز کنيد.
پياز را هم به صورت خلال باريک و کوتاه خرد کرده و داخل روغن سرخ کنيد تا طلايي شود. سپس گوشت را بيفزاييد تا کمي سرخ شود.
لپه خيس کرده را نيز همراه گوشت و پياز کمي تفت دهيد. سپس آب را بريزيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم بپزد. در آخر، رب گوجه فرنگي، نمک ، ادويه پلويي، پودر ليمو عماني و فلفل سياه را کمي تفت دهيد و داخل مخلوط گوشت بريزيد و چند دقيقه هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
برنج را آبکش کنيد. کف قابلمه کمي روغن بريزيد و مقداري برنج روي آن بدهيد. بعد کمي از مايه گوشتي روي آن بريزيد. اين کاررا ادامه دهيد تا مواد تمام شوند. در آخر، نيز مقداري زعفران دم کرده روي برنج بريزيد و بگذاريد دم بکشد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image