مواد لازم:
برنج : 2 فنجان
شکر : 30 گرم
جعفري ساطوري شده : قدري
برگ مريم گلي : قدري
گوشت گوسفند : 250 گرم
کشمش : 60 گرم
بادام : 60 گرم
آب گوشت : 4 فنجان
فلفل سياه : 1 قاشق مربا خوري
فلفل هندي : 1 قاشق مربا خوري
ادويه : 0.5 قاشق مربا خوري
پياز : 3 عدد
طرز تهيه:
پيه را در قابلمه آب نموده گوشت گوسفند را قطعه قطعه کرده سرخش کنيد، سپس گوشت را از قابلمه بر داشته پياز خرد شده را در آن ريخته آن را هم کمي در همان پيه، سرخ کرده و مغز بادام کوبيده و برنج را در آن ريخته مدت پنج دقيقه مخلوط فوق را بپزيد و در طول اين مدت مرتب همش بزنيد، سپس ادويه جات، مويز، گوجه فرنگي خرد شده و آب با اندازه کافي ريخته و همش بزنيد و روي آتش ملايم بپزيد.
همين که آب کاملاً به مخلوط فوق جذب گرديد، گوشت گوسفند و مقداري مريم گلي و جعفري در آن ريخته و در يک محل گرم مدت 17 الي 20 دقيقه بگذاريد.
منبع:www.vista.ir /م