جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب کبک
-(8 Body) 
کباب کبک
Visitor 455
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
گوشت کبک : 1200 گرم
آب ليموترش : 2.5 فنجان
پياز خام خلال شده : 3 عدد
روغن زيتون : 0.5 فنجان
کرفس خرد شده : قدري
جعفري شاخه اي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري

کباب کبک

طرز تهيه:
کبک يکي از پرندگاني است که داراي گوشت لطيف و بسيار نرم است و بهترين خوراک آن به طريق کباب است، معمولاً گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر ست، ضمناً نسبت به قرقاول نيز فراوان‌تر است و در پائيز و زمستان که موقع شکار آن است بيشتر يافت مي‌شود. در هر حال ما طريقه کباب کردن آن را ذيلاً شرح مي‌دهيم.
پرهاي کبک را به‌دقت مي‌گيريم و پرهاي ريز باقيمانده را به‌دقت مي‌سوزانيم، بعد آن را مي‌شوئيم و خشک مي‌کنيم و گوشت آن را مثل کباب جوجه قطعه قطعه مي‌نمائيم و در آب ليمو و روغن زيتون مي‌خوابانيم، بعد قطعات آن را به‌طوري که سينه‌ها و ران ها جدا باشند به سيخ مي‌کشيم ابتدا ران ها را روي آتش کمي برشته مي‌کنيم، بعد سينه‌ها را روي آتش مي‌گذاريم و با حرارت ملايم آنها را برشته مي‌سازيم و سيخ خا را مرتب پشت و رو مي‌کنيم و از سس روغن زيتون و آب ليمو مرتباً روي قطعات کبک مي‌دهيم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود، بدون اينکه مغز آن خشک گردد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image