مواد لازم:
گوشت کبک : 1200 گرم
آب ليموترش : 2.5 فنجان
پياز خام خلال شده : 3 عدد
روغن زيتون : 0.5 فنجان
کرفس خرد شده : قدري
جعفري شاخه اي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
کبک يکي از پرندگاني است که داراي گوشت لطيف و بسيار نرم است و بهترين خوراک آن به طريق کباب است، معمولاً گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر ست، ضمناً نسبت به قرقاول نيز فراوانتر است و در پائيز و زمستان که موقع شکار آن است بيشتر يافت ميشود. در هر حال ما طريقه کباب کردن آن را ذيلاً شرح ميدهيم.
پرهاي کبک را بهدقت ميگيريم و پرهاي ريز باقيمانده را بهدقت ميسوزانيم، بعد آن را ميشوئيم و خشک ميکنيم و گوشت آن را مثل کباب جوجه قطعه قطعه مينمائيم و در آب ليمو و روغن زيتون ميخوابانيم، بعد قطعات آن را بهطوري که سينهها و ران ها جدا باشند به سيخ ميکشيم ابتدا ران ها را روي آتش کمي برشته ميکنيم، بعد سينهها را روي آتش ميگذاريم و با حرارت ملايم آنها را برشته ميسازيم و سيخ خا را مرتب پشت و رو ميکنيم و از سس روغن زيتون و آب ليمو مرتباً روي قطعات کبک ميدهيم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود، بدون اينکه مغز آن خشک گردد.
منبع: www.vista.ir /ج