سرو براي 4 نفر
زمان پخت: 60دقيقه
مواد لازم:
خلال پرتقال/150گرم
خلال بادام /100گرم
خلال پسته/100گرم
پياز /2عدد
برنج/3پيمانه
شکر /2قاشق سوپخوري
هويج/1عدد
آب/3پيمانه
کوفته ريزه سرخ کرده /به ميزان لازم
کره/2قاشق سوپخوري
روغن مايع/2قاشق سوپخوري
زعفران دم کرده/3قاشق سوپخوري
نمک/به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را بشوييد به همراه نمک بخيسانيد خلال پرتقال را از 2 روز قبل، خيس کنيد و روزي چند بار آب روي آن را عوض کنيد. وقتي آخرين بار آب آن را گرفتيد، به آن شکر بزنيد و بگذاريد با3 پيمانه آب بجوشد. سپس آب آن را خالي کنيد و بگذاريد آب آن برود.
خلال پسته و بادام را از 15 دقيقه قبل در آب سرد خيس کنيد و بعد در صافي بريزيد تا آب آن برود. سپس آنها را روي خلال پرتقال بريزيد.
پياز را نگيني خرد کنيد و با مخلوط روغن و کره تفت دهيد.
هويج را هم از قبل خلالي خرد کنيد و به پياز بيفزاييد تا تفت بخورد. در انتها، مخلوط خلال پسته، بادام و پرتقال را داخل مواد بريزيد. در اين مرحله، زعفران را نيز اضافه کنيد.
برنج را در آب جوش بريزيد و پس از ري کردن، آن را آبکش کنيد. سپس مخلوط مواد را لابه لاي لايه هاي برنج بدهيد و آن را دم کنيد.
در صورت تمايل، مي توانيد براي تزيين آن، از کوفته ريزه سرخ شده استفاده کنيد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س