جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خلال پلو
-(4 Body) 
خلال پلو
Visitor 424
Category: دنياي فن آوري

سرو براي 4 نفر

زمان پخت: 60دقيقه

مواد لازم:

خلال پرتقال/150گرم
خلال بادام /100گرم
خلال پسته/100گرم
پياز /2عدد
برنج/3پيمانه
شکر /2قاشق سوپخوري
هويج/1عدد
آب/3پيمانه
کوفته ريزه سرخ کرده /به ميزان لازم
کره/2قاشق سوپخوري
روغن مايع/2قاشق سوپخوري
زعفران دم کرده/3قاشق سوپخوري
نمک/به ميزان لازم

طرز تهيه:

برنج را بشوييد به همراه نمک بخيسانيد خلال پرتقال را از 2 روز قبل، خيس کنيد و روزي چند بار آب روي آن را عوض کنيد. وقتي آخرين بار آب آن را گرفتيد، به آن شکر بزنيد و بگذاريد با3 پيمانه آب بجوشد. سپس آب آن را خالي کنيد و بگذاريد آب آن برود.
خلال پسته و بادام را از 15 دقيقه قبل در آب سرد خيس کنيد و بعد در صافي بريزيد تا آب آن برود. سپس آنها را روي خلال پرتقال بريزيد.
پياز را نگيني خرد کنيد و با مخلوط روغن و کره تفت دهيد.
هويج را هم از قبل خلالي خرد کنيد و به پياز بيفزاييد تا تفت بخورد. در انتها، مخلوط خلال پسته، بادام و پرتقال را داخل مواد بريزيد. در اين مرحله، زعفران را نيز اضافه کنيد.
برنج را در آب جوش بريزيد و پس از ري کردن، آن را آبکش کنيد. سپس مخلوط مواد را لابه لاي لايه هاي برنج بدهيد و آن را دم کنيد.
در صورت تمايل، مي توانيد براي تزيين آن، از کوفته ريزه سرخ شده استفاده کنيد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image