? مواد لازم:
شير: 1 ليتر
خامه: يك پيمانه
كره: 100 گرم
زرده تخم مرغ: 3 عدد
آرد: 3 قاشق غذاخوري
قارچ رنده شده: 300 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
? طرز تهيه:
ابتدا آرد را در كره، كمي تفت دهيد تا كميطلايي شود، سپس شير را به تدريج آن اضافه كنيدو مواد را مرتب به هم بزنيد تا آرد به خوبي در شيرحل شود. (اگر آرد به خوبي در شير حل نشدميتوانيد مايهتان را، از صافي استفاده كنيد) پسقارچ خرد شده را به مواد اضافه كنيد و رويحرارت ملايم قرار دهيد تا زماني كه سوپ شما جابيفتد. پس از آن نمك و فلفل را هم به موادتاناضافه كنيد، در پايان زرده تخممرغها را پس ازآنكه به خوبي به هم زدهايد در سوپ بريزيد وخامه را نيز به آن اضافه كنيد.
منبع:www.vista.ir /ع