سرو: براي 4 تا 6 نفر
زمان پخت: 40 دقيقه
مواد لازم:
براي خمير:
آرد/1پيمانه
کره/50گرم
آب سرد/4تا5قاشق سوپخوري
نمک/به ميزان لازم
مواد لازم براي داخل قيف ها:
سيب زميني پخته/200گرم
ژامبون/150گرم
پنير موتزارلا/1پيمانه
کنسرو ذرت/يک دوم پيمانه
کره/50گرم
طرز تهيه:
ابتدا آرد و نمک را با کره مخلوط کنيد تا به شکل دانه هاي شکر در آيد.
سپس آب سرد را به آن اضافه کنيد و به شکل خمير در آوريد. خمير آماده شده را در کيسه نايلوني قرار دهي و نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد.
بعد از استراحت، خمير را با وردنه باز کنيد به صورت نوار باريک يک سانتي بلند ببريد و دور قيف فلزي ببنديد.
قيف ها را در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد نيم ساعت بپزيد(حتماً توجه داشته باشيد خمير پخته بايد کاملاً سرد شود تا بتوانيد آن را از قيف فلزي جدا کنيد).
پس از آماده شدن خمير قيفي، مواد داخل آن را به اين ترتيب آماده کنيد:
ابتدا سيب زميني پخته و رنده شده را با کره و پنير موتزارلا رنده شده مخلوط کنيد. سپس ژامبون هاي خرد شده و ذرت پخته را نيز به سيب زميني ها بيفزاييد. سس با مخلوط آماده شده، داخل قيف ها را پر کنيد.
قيف هاي آماده را در ظرف بچينيد و تزيين کنيد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س