مواد لازم
نيم کيلو آرد - 200 گرم بادام درشت چرخ شده - 250 گرم کره - 150 گرم پودر قند - يک عدد تخم مرغ - 3 قاشق غذاخوري شير - پوست رنده شده از يک چهارم يک ليموترش درشت - 100 گرم شکلات براي درست کردن سس شکلات - 100 گرم خلال بادام بوداده
طرز تهيه:
پودر قند را الک ميکنيم. اين پودر را با کره و تخم مرغ و شير و پوست ليموي رنده شده مخلوط ميکنيم. آرد را الک کرده و به آرامي همراه با بادام چرخ شده بدان اضافه ميکنيم و خوب مخلوط ميکنيم. خمير را کلا به صورت لول بلند درآورده و با کمي فشار بدان آنرا بشکل يک مکعب مستطيل درميآوريم. سپس آنرا در کاغذ مومي پيچيده و براي 2 ساعت در يخچال قرار ميدهيم.
فر را تا 200 درجه سانتي گراد حرارت گرم ميکنيم. از خميري آماده شده برشهايي به حدود ضخامت 5 ميليمتر ميبريم. برشها را روي سيني چيده و در طبقه وسط فر قرار ميدهيم. 15 دقيقه بعد وقتي اين قطعات به رنگ طلايي درآمدند آنها را بيرون آورده و ميگذاريم تا خنک شود.
در يک قابلمه بزرگ آب ميريزيم و روي حرارت ميگذاريم. يک قابلمه کوچک روي سطح آب قرار ميدهيم و شکلات را با سه قاشق آب داخل اين قابلمه دوم ذوب ميکنيم. سعي کنيد آب جوش نيايد. اگر جوش آمد کمي آب سرد بدان اضافه کنيد.
شکلات را بصورت ضخيم روي سطح شيريني ها ميماليم و بلافاصله خلالهاي بادام بو داده را روي آنها ميپاشيم.