مواد لازم
گوشت گاو : 1000 گرم
آب : 1 ليتر
شلغم : 500 گرم
جو پوست گرفته : 40 گرم
توت : 2 عدد
پياز : 1 عدد
هويج : 1 عدد
جعفري ساطوري شده : 1 قاشق سوپخوري
نمک : قدري
فلفل : قدري
طرز تهيه
گوشت را در ديگچه ريخته آب و نمک را به آن اضافه کنيد بگذاريد مدت يکساعت و نيم بروي آتش ملايم بجوشد، سپس سبزيجات خرد شده را به همراه جو کوبيده در آن بريزيد.
اگر ميخواهيد رنگ آبگوشت تيره نشود جو کوبيده را در آب ريخته آن را روي آتش بگذاريد بجوشد. همين که کمي جوشيد آن را صاف نموده در سوپ بريزيد.
پس ار افزودن جو کوبيده و سبزيجات بگذاريد سوپ تا مدت يک ساعت همچنان بجوشد.
گوشت را جداگانه به همراه مقداري آبگوشت در ظرفي ريخته و جعفري خرد شده را در ظرف سوپخوري بريزيد و آبگوشت را روي آن ريخته سر سفره بياوريد.
منبع:www.vista.ir