انرژي کل 800 کيلو کالري
مواد لازم :
گوجه فرنگي درشت 5 عدد
جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
کرفس نگيني خرد شده 1 ساقه
کنسرو ماهي تن 1 قوطي
پياز نگيني خرد شده 1 عدد
فلفل دلمه اي کوچک نگيني خرد شده 1 عدد
سس مايونز 2 قاشق سوپخوري
نمک فلفل سياه و آويشن به مقدار لازم
آبليمو 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه :
گوجه فرنگي ها را بشوييد و قسمت سر آنها را به صورت افقي برش بزنيد و کناربگذاريد. داخل شکم گوجه فرنگي ها را با يک قاشق کوچک يا چاقو خالي نماييد.
جعفري خرد شده را با کرفس مخلطوط نموده، کنسرو ماهي تن را با چنگال خرد و با جعفري و کرفس مخلوط کنيد. سپس پياز و فلفل دلمه اي را با مواد قبل مخلوط نماييد.
حالا سس مايونز را در ظرفي بريزيد و مقداري نمک، فلفل و آويشن به آن بيفزاييد و کمي هم بزنيد. اکنون آبليمو را در سس بريزيد و پس از آنکه سس يکدست شد، آن را با مواد ماهي تن و سبزيجات مخلوط کنيد. سپس با قاشق از مواد آماده درون شکم گوجه فرنگي بريزيد. سر گوجه فرنگي ها را به صورت مورب روي آنها قرار دهيد. حالا دلمه ها را درون ظرف مناسب سرو بريزيد.
منبع: دنياي تغذيه 97