جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک فندق و شکلات
-(6 Body) 
کيک فندق و شکلات
Visitor 619
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم :
کره خرد شده : 125 گرم
شکر دانه ريز : 200 گرم يا 1 پيمانه
آـب :250ميي ليتر يا 1 پيمانه
آرد : 1 پيمانه
پودر کاکائو : يکسوم پيمانه
جوش شيرين : يک دوم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر : يک چهارم قاشق چايخوري
پودر فندق : يک دوم پيمانه
تخم مرغ : 2 عدد
وانيل : 1 قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه گاناچ:
خامه : سه چهارم پيمانه
شکلات سياه : 250گرم

کيک فندق و شکلات

طرز تهيه:
يک قالب کيک گرد ميان تهي به قط 20 سانتي متر را کاغذ انداخته و چرب کنيد . کره ، شکر و آب را داخل ظرفي ريخته و روي حرارت قرار دهيدد و اجازه دهيد مايه بجوشد و شکر در آن حل شود . مايه را در محيط قرار دهيد تا همک شده و به دماي اتاق برسد . در اين لحظه آرد ، پودر کاکائو.، جوش شيرين ، بيکينگ پودر و پودر فندق را با هم مخلوط کرده و داخل مايه بريزيد . مايه کيک را به مدت 3 دقيقه با دور تند همزن بزنيدو بد تخم مرغ را به مايه کيک افزودهو 2 دقيقه ديگر کيک را هم بزنيد .حال مايه کيک را داخل قالب بريزيد ودر طبقه وسط فر به مدت 25تا30 دقيقه با دماي 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت بپزيد و اجازه دهيد 10 درقيقه کيک داخل قالب سرد شود سپس رويدمشبک قرار دهيد تا به مدت 1تا 2 ساعت بماند و کيک خنک شود بعدگاناچ را روي کيک بکشيد وبا لبه کارد يا پالت آن را موجدار کنيد .
طرز تهيه گاناچ شکلات :
خامه و شکلات را در کاسه اي ريخته و روي حرارت ملايم قرا ردهيد. و هم بزنيد تا شکلات در خامه حل شود.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image