سرو براي 4 نفر
زمان پخت: 60 دقيقه
مواد لازم :
شير ولرم/1پيمانه
آب ولرم/يک دوم پيمانه
روغن مايع/يک سوم پيمانه
مايه خمير/1قاشق سوپخوري
نمک/1قاشق چايخوري
شکر/1قاشق سوپخوري
آرد/به ميزان لازم
مواد لازم براي داخل کيک:
قارچ/250گرم
سوسيس و کالباس/500گرم
فلفل دلمه اي رنگي/4قاشق سوپخوري
پودر آويشن/1قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي/3قاشق سوپخوري
پنير موتزارلا/250گرم
طرز تهيه:
ابتدا آب ولرم را با مايه خمير و شکر مخلوط کنيد و کنار بگذاريد تا پف کند.
شير را کمي گرم کنيد و روغن مايع را به آن بيفزاييد. سپس کم کم مايه خمير آماده را به آن اضافه کنيد.
در اين مرحله، مخلوط آرد و نمک را به حدي به مواد اضافه کنيد تا به قدر کافي چسبندگي پيدا کند و خميري به دست آيد که به دست نچسبد.
خمير را خوب ورز دهيد و نيم ساعت استراحت دهيد.
کف قالب مورد نظر را چرب کنيد. خمير را با وردنه باز کنيد و داخل قالب بيندازيد. اضافه هاي خمير را از لبه قالب جدا کنيد.
سس گوجه فرنگي را روي خمير بماليد. کمي پنير روي آن بپاشيد و سوسيس و کالباس خرد شده را روي مواد بريزيد و روي آن را قارچ بچينيد.
کمي پودر آويشن روي مواد بپاشيد و دوباره سوسيس و کالباس، بعد پنير و روي آن فلفل دلمه اي ها را بريزيد.
بقيه خمير را مانند تصوير دور تا دور ديواره قالب، به شکل گيس باف روي لبه خمير بچسبانيد و کيک را يک ساعت با حرارت 180 درجه سانتيگراد در فر بپزيد.
در صورت تمايل، مي توانيد قارچ ها را پيش از استفاده خرد کنيد و با يک قاشق روغن مايع تفت دهيد تا آب اضافه آن گرفته شود.
منبع: ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س