جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک پيتزا
-(1 Body) 
کيک پيتزا
Visitor 348
Category: دنياي فن آوري
سرو براي 4 نفر
زمان پخت: 60 دقيقه

مواد لازم :

شير ولرم/1پيمانه
آب ولرم/يک دوم پيمانه
روغن مايع/يک سوم پيمانه
مايه خمير/1قاشق سوپخوري
نمک/1قاشق چايخوري
شکر/1قاشق سوپخوري
آرد/به ميزان لازم
مواد لازم براي داخل کيک:
قارچ/250گرم
سوسيس و کالباس/500گرم
فلفل دلمه اي رنگي/4قاشق سوپخوري
پودر آويشن/1قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي/3قاشق سوپخوري
پنير موتزارلا/250گرم

طرز تهيه:

ابتدا آب ولرم را با مايه خمير و شکر مخلوط کنيد و کنار بگذاريد تا پف کند.
شير را کمي گرم کنيد و روغن مايع را به آن بيفزاييد. سپس کم کم مايه خمير آماده را به آن اضافه کنيد.
در اين مرحله، مخلوط آرد و نمک را به حدي به مواد اضافه کنيد تا به قدر کافي چسبندگي پيدا کند و خميري به دست آيد که به دست نچسبد.
خمير را خوب ورز دهيد و نيم ساعت استراحت دهيد.
کف قالب مورد نظر را چرب کنيد. خمير را با وردنه باز کنيد و داخل قالب بيندازيد. اضافه هاي خمير را از لبه قالب جدا کنيد.
سس گوجه فرنگي را روي خمير بماليد. کمي پنير روي آن بپاشيد و سوسيس و کالباس خرد شده را روي مواد بريزيد و روي آن را قارچ بچينيد.
کمي پودر آويشن روي مواد بپاشيد و دوباره سوسيس و کالباس، بعد پنير و روي آن فلفل دلمه اي ها را بريزيد.
بقيه خمير را مانند تصوير دور تا دور ديواره قالب، به شکل گيس باف روي لبه خمير بچسبانيد و کيک را يک ساعت با حرارت 180 درجه سانتيگراد در فر بپزيد.
در صورت تمايل، مي توانيد قارچ ها را پيش از استفاده خرد کنيد و با يک قاشق روغن مايع تفت دهيد تا آب اضافه آن گرفته شود.
منبع: ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image