سرو براي 4 نفر
زمان پخت: 30دقيقه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده/350 گرم
زرده تخم مرغ/1عدد
پودر سوخاري/1قاشق سوپخوري
پياز رنده شده/1عدد متوسط
نمک/1قاشق چايخوري
فلفل سياه/1قاشق سوپخوري
کنسرو سبزيجات/1پيمانه
قارچ/100گرم
نان همبرگر/4عدد
کاهو/4برگ
گوجه فرنگي/2عدد متوسط
خيار شور/3عدد
روغن مايع مخصوص سرخ کردني/4قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
گوشت چرخ کرده، پياز رنده شده و آب گرفته، زرده تخم مرغ، پودر سوخاري، نمک و فلفل را در کاسه اي بريزيد و خوب ورز دهيد.
در تابه اي، قارچ ها را با يک قاشق سوپخوري روغن روي حرارت تند تفت دهيد تا قارچ ها آب نيندازند. بعد از کمي خنک شدن، آنها را با کنسرو سبزيجات شامل نخود فرنگي، ذرت و هويج به مواد گوشتي بيفزاييد و کمي ديگر مواد را به آرامي ورز دهيد تا سبزيجات در حين ورز دادن له نشوند.
پشت يک بشقاب چيني را کيسه فريزر بيندازيد. سپس از مايه به اندازه يک نارنگي متوسط برداريد و مايع را روي آن بگذاريد و با دست خوب آن را صاف کنيد. بعد دو طرف برگرها را درون روغن سرخ کنيد. پس از سرخ شدن، روغن اضافي آن را بگيريد.
نان هاي همبرگري را برش بزنيد. يک برش گوجه فرنگي، يک برگ کاهو و يک برش خيارشور ميان آن بگذاريد. دوباره روي برگر را برش گوجه فرنگي، برگ کاهو و خيار شور قرار دهيد. برگرهاي آماده را در ظرف مناسبي بچينيد و سرو کنيد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س