جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گراتن بادمجان
-(5 Body) 
گراتن بادمجان
Visitor 355
Category: دنياي فن آوري
سرو: براي 4 تا 6 نفر
زمان پخت:60 دقيقه

مواد لازم:

بادمجان/4عدد متوسط
گوشت چرخ کرده/350 گرم
پياز/2عدد متوسط
قارچ/300گرم
گوجه فرنگي/2عدد متوسط
رب گوجه فرنگي/يک دوم قاشق چايخوري
پنير موتزارلا/300 گرم
جعفري خرد شده/2قاشق سوپخوري(به دلخواه)
روغن مخصوص سرخ کردني/به ميزان لازم
نمک و زرد چوبه/به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا بادمجان ها را پوست بکنيد و بشوييد. سپس اجازه دهيد آب آن کاملاً گرفته شود و با روغن مخصوص سرخ کردني بادمجان ها را سرخ کنيد و کنار بگذاريد.
پياز را پوست بکنيد. نگيني خرد کنيد و درروغن تفت دهيد. وقتي پيازها سبک شد، گوشت، رب گوجه فرنگي، نمک و زردچوبه را بيفزاييد و با هم 5 دقيقه تفت دهيد.
گوجه فرنگي ها را رنده کنيد و داخل مايه گوشتي بريزيد. قارچ ها را نيز ورقه کنيد و داخل مايه بريزيد. سپس اجازه دهيد مواد با آب گوجه فرنگي و قارچ نيم ساعت با شعله ملايم بپزيد.
سپس کف يک ظرف نسوز را چرب کنيد و يک لايه بادمجان بچينيد. روي آن را با مايه گوشت و سپس پنير موتزارلا بپوشانيد. اين کار را تکرار کنيد تا مواد تمام شود. لايه آخر مواد را با موتزارلا بپوشانيد. ظرف را 12تا 25 دقيقه در طبقه وسط فر با دماي 160 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا مواد بپزند.
براي مطبوع تر شدن اين غذا مي توانيد از جعفري خرد شده هم استفاده کنيد و آن را داخل مايه گوشتي بريزيد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image