سرو: براي 4 نفر
زمان پخت:15دقيقه
مواد لازم:
نان عربي آماده/5عدد
پنير موتزارلا/150گرم
پودر پنير پارمزان/200گرم
پنير بلوچيز/100گرم
آويشن/يک چهارم قاشق چايخوري
جعفري خرد شده/2قاشق سوپخوري
ژامبون گوشت/400گرم
قارچ خرد شده/200گرم
سس گوجه فرنگي/به ميزان لازم
روغن زيتون/به ميزان لازم
طرز تهيه:
نان هاي عربي را به قطر 7سانتيمتر با چاقو گرد ببريد. سپس روي آنها روغن زيتون بماليد و بعد کمي سس گوجه فرنگي روي آن بريزيد.
در ادامه، ژامبون هاي گوشت خرد شده را روي نان ها بريزيد و روي هر لقمه نان، قارچ خرد شده بپاشيد. در آخر، پنير موتزارلاي رنده شده، پنير بلوچيزرنده شده و پودر پنير پارمزان را با هم مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد و از اين مخلوط و آويشن روي پيتزاها بپاشيد. سپس روغن زيتون را با قلم مو روي لقمه هاي پيتزا بماليد.
پس ازاينکه هه لقمه ها آماده شد، آنها را روي سيني فري که چرب کرده ايد، بچينيد و سيني را درون فري با دماي 180 درجه سانتيگراد، 10 تا 15 دقيقه قرار دهيد تا بپزند. سپس آنها را از فر خارج کنيد و در ظرف بچينيد. در پايان، روي هر لقمه را با جعفري خرد شده تزئين کنيد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س