مواد لازم براي تهيه 40 عدد بيسکويت:
کره / 60 گرم
پنيرخامه اي / 60 گرم
آرد مخمردار / (150 گرم) 1 پيمانه
پودر کاري / 1 قاشق چايخوري
فلفل قرمز / يک نوک انگشت(به مقدارکم)
شير / تقريبا 2 قاشق غذاخوري
پنيرچدار رنده شده / 60 گرم ½ پيمانه
کره،پنيرخامه اي، آرد الک شده، پودر کاري و فلفل را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا کاملا مخلوط شوند. شير را دراين مخلوط مي ريزيم تا خمير سفتي بدست آيد. سپس خمير را روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. خمير را به ضخامت 2 ميليمتر باز مي کنيم و با قالب دايره اي شکل 5 سانتي متري آن را مي بريم. بيسکويت ها را به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم، با قلم مو مقدار کمي از شير اضافه را روي بيسکويت ها مي ماليم و روي آن پنير مي پاشيم. سيني را حدود 15 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. درون همان سيني فر مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت