مواد لازم براي تهيه حدود 25 عدد بيسکويت:
کره / 60 گرم
وانيل/ ½ قاشق چايخوري
پودر شکر/ (55 گرم) ¼ پيمانه
زرده تخم مرغ / 1 عدد
آرد مخمردار/ (150 گرم) 1 پيمانه
جوش شيرين / ¼ قاشق چايخوري
جوز هندي / ¼ قاشق چايخوري
خامه ترش/ 2 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي کرم مرکبات:
خاکه قند/ (160 گرم) 1 پيمانه
رنده پوست پرتقال / ½ قاشق چايخوري
آب ليمو/ 1 قاشق غذاخوري
آب پرتقال/ تقريبا 2 قاشق چايخوري
کره، وانيل، شکر و زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم ويکدست شود. بقيه مواد خشک الک شده وخامه را درآن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق چايخوري بر مي داريم به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فرمي چينيم، با چنگال روي آن را تخت مي کنيم و به مدت 8 دقيقه درفر با درجه حرارت زياد مي گذاريم تا شيريني ها قهوه اي روشن شوند. سپس روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند. روي شيريني ها را در کرم مرکبات مي زنيم، در سيني هاي مشبک مي چينيم تا خودشان را بگيرند.
تهيه کرم مرکبات:
خاکه قند الک شده را در ظرف کوچک نسوزي مي ريزيم رنده پوست پرتقال، آب ليمو و آب پرتقال را نيز اضافه مي کنيم و خوب مخلوط مي کنيم تا خمير سفتي به دست آيد. سپس ظرف را روي آب داغ مي گذاريم مرتب هم مي زنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت