جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پانزروتي
-(5 Body) 
پانزروتي
Visitor 294
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4نفر
 

پنير موتزارلا - 180گرم، رند ه شد ه
پياز کوچک - يک عدد، ساطوري
قارچ - 75گرم ، ورقه ورقه
فلفل دلمه اي - کوچک يک عدد، ساطوري
نمک و فلفل - به ميزان لازم
خمير پيتزا - به ميزان لازم
سس گوجه فرنگي - يک دوم پيمانه
کالباس سالامي - 100گرم، ساطوري
روغن سرخ کردني - به ميزان لازم

طرزتهيه
 

يک تابه کوچک را با کمي روغن چرب کرد ه و پياز، قارچ و فلفل دلمه اي را در آن تفت د هيد تا نرم شود(حدود 5 د قيقه). سپس نمک و فلفل آن را اندازه کرده و کنار بگذاريد تا سرد شود. خمير پيتزا را 12قسمت کرد ه و هر يک را به شکل يک پيتزاي کوچک به قطر 8تا10سانتي متر در آوريد.
قسمت مرکزي خمير را سس ريخته و روي آن اند کي پنيز موتزارلاي رند ه شد ه بپاشيد، سپس کمي از مايه پياز، فلفل دلمه اي و کمي از ژامبون روي آن ريخته و دوباره روي ان اند کي پنيز موتزارلاي داليا بپاشيد. با کمک قلم مو و آب دور پيتزاها را خيس کرد ه و ان را تا کنيد تا لبه هاي خمير روي هم بيايد، سپس با کمک چنگال دور تا دور لبه خمير را کمي فشار د هيد تا به هم بچسبد.
روغن را در يک قابلمه کوچک داغ کرد ه و پانزوتي ها را داخل روغن شناور سرخ کنيد(حدود 8 تا10د قيقه). مواظب باشيد تا حرارت زياد روي آن ها را نسوزاند، سپس از روغن خارج کرد ه و روي حوله کاغذ ي قرار د هيد تا روغن آن گرفته شود.

نکته
 

ـ پانزروتي گونه اي کوچک از کالزونه است که از خمير نرم تري تهيه مي گردد.
منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image