مواد لازم براي 4نفر
پنير موتزارلا - 180گرم، رند ه شد ه
پياز کوچک - يک عدد، ساطوري
قارچ - 75گرم ، ورقه ورقه
فلفل دلمه اي - کوچک يک عدد، ساطوري
نمک و فلفل - به ميزان لازم
خمير پيتزا - به ميزان لازم
سس گوجه فرنگي - يک دوم پيمانه
کالباس سالامي - 100گرم، ساطوري
روغن سرخ کردني - به ميزان لازم
طرزتهيه
يک تابه کوچک را با کمي روغن چرب کرد ه و پياز، قارچ و فلفل دلمه اي را در آن تفت د هيد تا نرم شود(حدود 5 د قيقه). سپس نمک و فلفل آن را اندازه کرده و کنار بگذاريد تا سرد شود. خمير پيتزا را 12قسمت کرد ه و هر يک را به شکل يک پيتزاي کوچک به قطر 8تا10سانتي متر در آوريد.
قسمت مرکزي خمير را سس ريخته و روي آن اند کي پنيز موتزارلاي رند ه شد ه بپاشيد، سپس کمي از مايه پياز، فلفل دلمه اي و کمي از ژامبون روي آن ريخته و دوباره روي ان اند کي پنيز موتزارلاي داليا بپاشيد. با کمک قلم مو و آب دور پيتزاها را خيس کرد ه و ان را تا کنيد تا لبه هاي خمير روي هم بيايد، سپس با کمک چنگال دور تا دور لبه خمير را کمي فشار د هيد تا به هم بچسبد.
روغن را در يک قابلمه کوچک داغ کرد ه و پانزوتي ها را داخل روغن شناور سرخ کنيد(حدود 8 تا10د قيقه). مواظب باشيد تا حرارت زياد روي آن ها را نسوزاند، سپس از روغن خارج کرد ه و روي حوله کاغذ ي قرار د هيد تا روغن آن گرفته شود.
نکته
ـ پانزروتي گونه اي کوچک از کالزونه است که از خمير نرم تري تهيه مي گردد.
منبع: هنر آشپزي 74