مواد لازم:
گوجه سبز/1ونيم کيلو
شکر/500گرم
آب/4تا5پيمانه
طرز تهيه:
آب و شکر را مخلوط کنيد و بجوشانيد. وقتي شکر کاملاً حل شد، مايه را از صافي رد کنيد تا اگر احياناً پرزي در شکر بوده، گرفته شود. سپس دوباره مايه را روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد.بعد گوجه سبزهاي بدون دم و شسته را به شربت اضافه کنيد. بعد از چند جوش کمپوت را از روي آتش برداريد؛ به حدي گوجه سبزها را حرارت دهيد که بپزد، ولي پوست آنها جدا نشود و زياد له نشود.
در صورت تمايل، مي توانيد يک دوم پيمانه گلاب به اين کمپوت اضافه کنيد.
دقت داشته باشيد! اين کمپوت را حتماً بايد خنک ميل کنيد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س