مواد لازم:
آب طالبي/1و نيم پيمانه(325ميلي ليتر)
طالبي/يک دوم پيمانه (100گرم)
خامه فرم گرفته/1پيمانه (200گرم)
شکر/يک دوم پيمانه(110گرم)
پودر ژلاتين/2قاشق سوپخوري
آب سرد/يک دوم پيمانه(125ميلي ليتر)
طرز تهيه:
ابتدا در ظرفي، شکر و آب طالبي را مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد. مخلوط را خوب هم بزنيد تا شکر حل شود. پس از اينکه شکر حل شد، بلافاصله ظرف را از روي حرارت برداريد.
يک دوم پيمانه آب سرد را در ظرف کوچکي بريزيد و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد. ظرف را روي بخارآب(روش بن ماري) قرار دهيد تا دانه هاي ژلاتين کاملاً حل شود. سپس ژلاتين حل شده را به مخلوط شکر و آب طالبي بيفزاييد. مواد را خوب هم بزنيد.
خامه را در ظرفي جداگانه بزنيد تا فرم بگيرد.
در آخر، تکه هاي خرد شده طالبي و خامه فرم گرفته را به مخلوط بالا اضافه کنيد و با قاشق کمي هم بزنيد. اين مخلوط را در قالب هاي مورد نظر بريزيد . 4 ساعت در يخچال بگذاريد تا خود را بگيرد.
دقت کنيد!ميزان شکر اين دسر، بستگي به شيريني طالبي دارد. اگر طالبي خيلي شيرين بود، مي توانيد ميزان شکر را به نصف برسانيد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س