مواد لازم:
کنگر پاک کرده/1کيلو
پياز سرخ کرده و بدون روغن/3قاشق سوپخوري
سير/2حبه
ماست غليظ و شيرين/500گرم
آب/يک دوم پيمانه
نمک و فلفل/به ميزان لازم
طرز تهيه:
تيغ هاي سبز کنگر را به کمک قيچي يا چاقو بگيريد. سپس آنها را بشوييد و با يک دوم پيمانه آب روي حرارت ملايم 20دقيقه زمان دهيد تا کاملاً بپزد.
پس از سرد شدن، کنگر را با نيمي از پياز سرخ کرده، نمک، فلفل و سيرخام رنده شده با گوشت کوب دستي خوب بکوبيد تا کاملاً له شوند.
مواد له شده را با ماست مخلوط کنيد و روي آن را با بقيه پياز سرخ کرده روي آن را تزيين کنيد.
در ضمن، چون کنگرها براي بوراني کاملاً له مي شوند، نيازي به گرفتن تيغ هاي نازک آن نيست.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س