جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه برگ مو
-(2 Body) 
دلمه برگ مو
Visitor 362
Category: دنياي فن آوري

سرو براي 6 تا 8 نفر

زمان پخت: 120 دقيقه
مواد لازم:
برگ مو/500گرم
برنج/1پيمانه
پياز خرد کرده /1عدد(40گرم)
گوشت گوساله چرخ کرده /400گرم
سبزي دلمه /400گرم
رب گوجه فرنگي /4قاشق سوپخوري
زردچوبه/يک دوم قاشق چايخوري
لپه /50گرم
زعفران دم کرده /1قاشق سوپخوري
گوجه سبز /100گرم
شکر /3قاشق سوپخوري
سرکه/ 3قاشق سوپخوري
آب/يک دوم پيمانه
شيره انگور /3قاشق سوپخوري
پياز سرخ کرده /2قاشق سوپخوري
نمک و فلفل /به ميزان لازم
روغن مايع/به ميزان لازم

طرزتهيه:

برنج را از دو ساعت قبل با آب و نمک خيس کنيد. سپس در آب جوش بريزيد تا چند قل بزند. سپس برنج را آبکش کنيد.
پياز خرد کرده را در روغن تفت دهيد تا طلايي شود. بعد گوشت چرخ کرده را به آن بيفزاييد تا آب آن کشيده شود. سه قاشق از رب گوجه فرنگي را داخل گوشت بريزيد و تفت دهيد.
سبزي دلمه شامل:گشنيز، جعفري،پيازچه، شويد، تره، نعنا و ترخون را تميز کنيد و بشوييد. سپس آنها را خرد کنيد. سبزي را با گوشت مخلوط کنيد و کمي تفت دهيد. نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده را اضافه کنيد. مايه را با دقت هم بزنيد تا طعم سبزي به خورد مواد برود. در آخر، برنج آبکش شده و لپه پخته را به آن بيفزاييد. مواد را با دقت زير و رو کنيد تا خوش طعم و يکدست شود.
دم برگ موها را بگيريد و پس از شستن 3تا 5 دقيقه در آب جوش و نمک بجوشانيد و بعد آبکش کنيد. سپس يک برگ را در بشقاب پهن کنيد و يک قاشق از مايه دلمه روي برگ بريزيد. دو لبه آن را به هم نزديک کنيد.از سمت ديگر به شکل مستطيل يا رول بپيچيد.
در صورت تمايل، مي توانيد از گوجه سبز نيز استفاده کنيد. گوجه ها را تميز بشوييد و روي دلمه ها بچينيد. آب را با مقداري نمک و روغن مخلوط کنيد و روي دلمه ها بريزيد. سپس يک بشقاب مناسب روي دلمه ها قرار دهيد تا هنگام پخت دلمه ها باز نشوند. به دلخواه، مي توانيد دو قاشق سوپخوري پياز سرخ کرده را با رب گوجه فرنگي تفت دهيد و با کمي نمک، فلفل و يک پيمانه آب روي دلمه ها بدهيد. پس از پخت دلمه ها سس به دست آمده را 5 دقيقه بجوشانيد و به هنگام سرو مقداري از سس را روي دلمه ها بريزيد.
نکته:اگر طعم شيرين و ملس را مي پسنديد هنگام پخت، مقداري سرکه و شکر را در يک دوم پيمانه آب باقي مانده، مخلوط کنيد و روي دلمه ها بريزيد يا مقداري شيره انگور را در آب حل کنيد و هنگام پخت روي دلمه ها بريزيد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image