مواد مورد نياز
يك ليوان برنج
نيم ليتر شير
يك ليتر آب
دو قاشق غذاخوري شكر
دو عدد موز
يك چهارم قاشق چايخوري وانيل
شيوه پخت
1- برنج را شسته، به مدت يك ساعت بدون نمك خيس كنيد.
2- برنج را با يك ليتر آب داخل قابلمه ريخته، روي حرارت قرار دهيد.
3- بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد تا برنج خوب پخته شود. به اصطلاح برنج دل باز كند.
4- بعد از اين كه آب آن نسبتاً غليظ شد، شير را به آن افزوده، آرام آرام هم بزنيد.
5- شكر و وانيل را به مواد افزوده، آرام هم بزنيد.
6- اجازه دهيد مواد با حرارت ملايم پخته و كاملا غليظ شود.
7- مواد پخته را داخل ظرف مناسب بريزيد.
8- بعد از چند دقيقه، موز رنده شده را به آن اضافه كرده و داخل مخلوط كن بريزيد.
9- اين غذا را ميتوانيد به صورت گرم و يا سرد ميل نماييد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره - 78