مواد لازم:
کيک اسفنجي به قطر 2 سانتيمتر/به اندازه کف قالب لوف*
تخم مرغ/8 عدد
خامه شيرين شده/800گرم
وانيل/يک دوم قاشق چايخوري
شکر/8قاشق سوپخوري
اسانس موز/2قطره
اسانس توت فرنگي/2قطره
پودر کاکائو/2قاشق سوپخوري
خلال پسته/2قاشق سوپخوري
کمپوت آناناس/يک دوم قوطي کوچک
رنگ قرمز/به ميزان لازم
رنگ زرد/به ميزان لازم
طرز تهيه:
زرده و سفيده تخم مرغ را جدا کنيد.
سفيده ها و نيمي از شکر را در ظرف مناسب، با همزن در يک جهت بزنيد تا فرم بگيرد.
در ظرف ديگري، خامه را هم با درجه تند همزن در يک جهت بزنيد تا فرم بگيرد.
سفيده و خامه فرم گرفته را با هم مخلوط کنيد.
زرده ها را نيز با نيمي ديگر از شکر و وانيل به کمک همزن بزنيد تا غليظ وکشدار شود و بعد با مخلوط سفيده و خامه ترکيب کنيد. مايه به دست آمده را به چهار قسمت تقسيم کنيد. به يک قسمت، دوقاشق سوپخوري پودر کاکائو بيفزاييد تا بستني شکلاتي داشته باشيد. به قسمت ديگر، رنگ زرد و اسانس موز بيفزاييد.به قسمت سوم، رنگ قرمز و اسانس توت فرنگي بزنيد و قسمت آخر را به يک رنگ سفيد و با طعم وانيل آماده کنيد. در صورت تمايل، مي توانيد به بستني وانيلي مقداري کمپوت آناناس خرد شده و خلال پسته اضافه کنيد.
يک ساعت قبل از شروع کار،در قالب لوف آب سرد بزنيد و آن را برگردانيد تا آب آن خارج شود. با نايلون فريزر يا سلفون، سطح داخل آن را بپوشانيد و در فريزر قرار دهيد. اين کار کمک مي کند تا قالب بهتر خنک شود.
سپس قالب را از فريزر درآوريد و کف قالب را با کيک اسفنجي بپوشانيد و سپس يک لايه از بستني دلخواه را قرار دهيد، دقت داشته باشيد هر لايه که مي ريزند حتماً 15 دقيقه در فريزر قرار دهيد تا کمي خودش را بگيرد و سپس لايه بعدي را اضافه کنيد اين کار به خاطر اين است که لايه ها کاملاً مشخص و مرتب تر روي هم قرار بگيرند و يکپارچه و يکدست پوشانده شوند. بعد بستني ها را بنا بر ترکيب رنگ در چهارطبقه در قالب بريزيد و روي قالب را با فويل بپوشانيد و 8 ساعت در فريزر قرار دهيد. هنگام مصرف، چند دقيقه قالب را بيرون بگذاريد.بعد آن را برگردانيد و در ظرف مورد نظر سرو کنيد. براي سرو، کارد را در آب گرم بزنيد و بستني را ورقه ورقه ببريد و در ظرف مخصوص بگذاريد. براي تزيين نيز مي توانيد از خامه فرم گرفته و ميوه هاي مختلف استفاده کنيد.
*قالب لوف، قالب هايي به شکل مستطيل با ديواره هاي بلند هستند که مخصوص کيک هاي صبحانه مي باشند و براي دسرها نيز کاربرد دارند.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س