مواد لازم :
بادمجان قلمي / 3 عدد متوسط
کدو / 3 عدد متوسط
پياز/ يک عدد متوسط
گوجه فرنگي / 2 عدد متوسط
سير / 4 حبه
فلفل دلمه اي / يک عدد متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه :
پياز را خلال کرده ، با مقدار کمي روغن سرخ کنيد تا طلايي شود . سپس سيررنده شده را به آن اضافه کنيد . بادمجان و کدو را به صورت حلقه ببريد و به پياز اضافه کنيد ( مي توانيد اين غذا را فقط با کدو يا بادمجان تهيه نماييد ) . پوست گوجه فرنگي ها را گرفته ، آنها را خرد کنيد و به مواد فوق اضافه نماييد . فلفل دلمه اي را ريز خرد کنيد يا آن را به صورت حلقه هاي بزرگ برش بزنيد (بعضي از افراد از فلفل دلمه پخته خوش شان نمي آيد . بنابراين آن را به صورت حلقه هاي بزرگ برش بزنيد تا عطر خود را به غذا بدهد و بتوان هنگام صرف غذا آن را به راحتي از ساير مواد جدا کرد ) به غذا نمک و فلفل زده ، حرارت را ملايم کنيد تا راتاتويي با آب گوجه فرنگي بپزد و کاملاً به روغن بيفتد . نکته ي مهم در طبخ راتاتويي اين است که مواد در عين پخته شدن زياد له نشود .
منبع:مجله خدايا کمکم کن،شماره 6/خ