براي درست کردن ماکاروني يا به قول ايتاليايي ها اسپاگتي ، حتماً لازم نيست از مخلوط گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگي به عنوان سس استفاده کنيد . اين غذا را در ايتاليا با انواع و اقسام سس ها درست مي کنند که اسپاگتي با سس سبزيجات فصل ، يکي از اين نمونه هاست .
مواد لازم :
فلفل دلمه اي / 2 عدد
روغن زيتون / 2 قاشق سوپ خوري
سير له شده / 2 حبه
گوجه فرنگي نيم کيلو ( پوست گرفته و رنده شود )
کدو / 2 عدد ( ريز خرد شود )
پودر فلفل قرمز/ يک قاشق چايخوري سر خالي
زيتون سياه /45 گرم يا يک چهارم پيمانه
ريحان تازه خرد شده/ 2 قاشق سوپ خوري
ماکاروني رشته اي /نيم کيلو
پنير پارمزان يا پنير پيتزا رنده شده/ 50 گرم يا نصف پيمانه
طرز تهيه :
فلفل دلمه اي ها را شسته و پس از خارج کردن تخم داخل آنها ، به صورت خلالي خرد کنيد . سپس روغن را داخل تابه گودي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود . پس از آن سير را اضافه کرده و روي حرارت کم ، 30 ثانيه تفت دهيد . فلفل دلمه اي را نيز به همراه گوجه فرنگي ، کدو و زيتون به سير داغ اضافه کنيد و پس از اين که مواد را به مدت دو دقيقه تفت داديد ، نصف پيمانه آب اضافه کنيد و 20 دقيقه صبر کنيد تا اين سس بپزد . ريحان خرد شده را هم به همراه نمک و فلفل در مواد بريزيد . در اين فاصله زماني ، قابلمه اي را تا نيمه از آب پر کرده و پس از اضافه کردن کمي نمک و روغن به آب ، روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد . پس از آن ماکاروني رشته اي را در آب بريزيد و مدت حدود 20 دقيقه حرارت دهيد تا ماکاروني کاملاً پخته شود ، سپس آن را آبکشي کنيد . در پايان ماکاروني را در ظرف مورد نظر بکشيد و سس را روي آن ريخته ، سپس روي سس مقداري پنير پيتزا يا پنير پارمزان بريزيد .
نکته : ايتاليايي ها اين غذا را به همين ترتيب مي خورند ، ولي اگر شما ماکاروني را به صورت دم کرده دوست داريد ، مي توانيد آن را به روش معمول دم کنيد .
منبع:مجله خدايا کمکم کن،شماره 6/خ