جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اول دقت، بعد استفاده
-(11 Body) 
اول دقت، بعد استفاده
Visitor 377
Category: دنياي فن آوري

دانستني هايي درباره ظروف يكبار مصرف

استفاده نادرست از ظروف يكبار مصرف مى‏تواند موجب آزاد شدن مواد آلى و تركيبات موجود در ديواره ظروف و ورود آنها به داخل مواد غذايى شود كه مصرف آنها براى سلامتى خطرناك است.
ظروف يكبار مصرف كه براى مواد غذايى داغ استفاده مى‏شود، به علت ضعيف بودن اين مواد در مقابل حرارت، باعث آزاد شدن مونومرهايى مى‏شود كه اين مونومرها چون شيميايى هستند سلامت انسان را به خطر مى‏اندازند و موجب بروز سرطان مى‏شوند.
فرو رفتگى، ذوب شدن قسمت‏هايى از ظروف يكبار مصرف و در صورت استفاده از ظروف رنگى، پخش مواد رنگى به داخل مواد غذايى از جمله نشانه‏هايى است كه افراد مى‏توانند در هنگام استفاده از ظروف يكبار مصرف به آن دقت كنند.
ظروف يكبار مصرف، بى‏رنگ و شفاف فقط براى اغذيه و نوشيدنى‏هاى سرد مناسب هستند و نبايد براى نوشيدنى‏ها و غذاهاى داغ استفاده شوند.
ظروف يكبار مصرف سفيدرنگ و فوم‏دار براى مواد غذايى سرد، گرم و مرطوب مناسب هستند و براى مواد غذايى داغ، نبايد استفاده شوند.
هنگام استفاده از ظروف رنگى احتياط بيشترى لازم است چرا كه جنس اين ظروف به گونه‏اى است كه توانايى نگهدارى رنگ را ندارند و هنگام تماس با چاى يا غذاى داغ، رنگ حل مى‏شود و يك لايه از آن وارد غذا يا چاى مى‏شود.
بنابراين هنگام استفاده از ظروف يكبار مصرف مراقب باشيد كه اين ظروف از مواد پلاستيكى بازيافتى تهيه نشده باشند. معمولاً ظروف بازيافتى كدر و تيره هستند و نشانى هم از علامت استاندارد ندارند.
در هنگام استفاده از اين ظروف به علامت اختصارى كه در كف ظرف حك شده نيز توجه كنيد ظروفى كه با علامت PE و PP و PSنشان داده مى‏شوند و سفيدرنگ هستند مى‏توانند براى بسته‏بندى مواد غذايى گرم و مرطوب مورد استفاده قرار گيرند ولى براى نگهدارى غذاهاى داغى مانند آش، شله‏زرد و ... مناسب نيستند.
منبع: پيام زن شماره 205
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image