جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان پياز و پنير
-(2 Body) 
نان پياز و پنير
Visitor 413
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي دو عدد نان:

آب گرم / 1/4و 1پيمانه(300ميلي ليتر)
پودر مايه خمير/ يک قاشق چايخوري
شکر /1/4قاشق چايخوري
روغن مايع / يک قاشق غذاخوري
پياز قرمز ريز خرد شده / يک عدد
آرد سفيد / چهارپيمانه(450گرم)
نمک / يک قاشق چايخوري
پودر خردل/يک قاشق چايخوري
سبزي خرد شده(شامل نعناء، آويشن، جعفري) /سه قاشق غذا خوري
پنيرچدار رنده شده / 3/4پيمانه

طرز تهيه:

آب را در پارچ بريزيد و مايه خمير را روي آن بپاشيد.شکر را به آن بيفزاييد و خوب هم بزنيد و بگذاريد 10 دقيقه بماند.روغن را در تابه حرارت دهيد و پياز را در آن سرخ کنيد.آرد نمک و خردل را در کاسه بزرگي مخلوط کرده و سبزي را به آن اضافه کنيد.دو قاشق غذاخوري از پنير را کنار بگذاريد و بقيه را به مخلوط آرد اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.وسط اين مخلوط را کمي باز کرده و مخلوط مايه خمير و آب را به همراه پياز سرخ شده و روغن در آن بريزيد و آرام آرام آنها را با هم مخلوط کنيد تا خميرنرمي به دست آيد.اگر لازم بود کمي آب اضافه در آن بريزيد.خمير را روي سطح آرد پاشي شده ايد به مدت 5دقيقه ورز دهيد تا لطيف و کشدار شود.خمير آماده شده را در کاسه تميزي قرار دهيد روي آن را با حوله اي مرطوب بپوشانيد و اجازه دهيد دو ساعت در جاي گرم استراحت کند و دو برابر شود.سيني فر را کمي چرب کنيد خميررا روي سطح آرد پاشي شده اي قرار دهيد و کمي ورز دهيد سپس آن را دو قسمت کنيد و هر قسمت را به شکل يک لوله 30سانتي متري در آوريد.خميرها را روي سيني بگذاريد و روي آن برش هاي اريب بدهيد.پنيري را که کنار گذاشته بوديد روي خميرها بپاشيد.روي آنها را بپوشانيد و بگذاريد 30 دقيقه ديگر بماند.فر را از قبل با دماي 220درجه سانتي گراد يا425 درجه فارنهايت داغ کنيد و بعد سيني خميرها را به مدت 25 دقيقه در فر بگذاريد تا پف کند و طلايي شود.
منبع:خانواده سبزشماره 13
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image