مواد لازم بري شش نفر:
فلفل دلمه اي زرد و قرمز هرکدام / يک عدد
پياز سفيد / دوعدد
کدو درشت /دوعدد
بادنجان درشت/يک عدد
گوجه فرنگي/ دوعدد
سير / هشت حبه
روغن زيتون/ دوقاشق غذا خوري
مرزه تازه / چند شاخه
نمک و فلفل سياه / به ميزان لازم
طرز تهيه:
فلفل دلمه اي ها را از وسط نصف کرده و تخم آنها را بيرون بياوريد سپس آنها را به تکه هاي درشت خرد کنيد.پوست پيازها را کنده و از طول به شش قسمت تقسيم کنيد.
فر را با دماي 220درجه سانتي گراد يا 425درجه فارنهايت روشن کنيد تا داغ شود.فلفل ، پياز، کدو، بادنجان را درون يک تابه کم عمق و پهن مناسب فر که کف آن کمي چرب شده باشد بچينيد.هرکدام از گوجه فرنگي ها را نصف کنيد و آنها را طوري تک تک روي سبزي ها قرار دهيد که سمت برش خورده به سمت بالا باشد.حبه هاي سير را لابه لاي سبزيجات چيده شده فرو کنيد و روي آنها با برس روغن زيتون بماليد.لابه لاي سبزي ها چند تکه مرزه قرار دهيد و روي آنها فلفل سياه و نمک بپاشيد.ظرف سبزي ها را به مدت
20الي 25دقيقه درون فر داغ قراردهيد.در انتهاي زمان پخت آن ها را يکي يکي پشت و رو کنيد.غذاي آماده شده را با زيتون و ليمو ترش سرو کنيد.
منبع:خانواده سبزشماره 13/خ