مواد لازم براي شش نفر:
مغز بادام/يک پيمانه
کره آب شده/دوقاشق غذاخوري
تخم مرغ کمي زده شده / پنج عدد
خامه غليظ / نصف پيمانه
پنير پارامزان رنده شده / 1/3 پيمانه
نمک / يک قاشق چايخوري
فلفل / 1/4 قاشق چايخوري
روغن زيتون /يک قاشق غذا خوري
سير ساطوري شده/دو حبه
پياز حلقه شده/ نصف پيمانه
ريحان خشک/ يک قاشق چايخوري
کدو سبز نيم دايره خرد شده / يک عدد
قارچ ورقه شده /150گرم
گوجه فرنگي ريز نصف شده / ده عدد
طرز تهيه:
فر را با دماي 350 درجه فارنهايت يا 175درجه سانتي گراد روشن کنيد.کف يک قالب گرد به قطر 23 سانتي متر را با کره چرب کنيد.بادام ها را در آسياب يا دستگاه غذاساز کاملاً خرد کنيد و درون يک کاسه بريزيد کره را به آن بيفزاييد وخوب هم بزنيد سپس آن را کف قالب پهن کرده و به مدت ده دقيقه قالب را در فر قرار دهيد.تخم مرغ ها خامه پنير نصف قاشق نمک و نيمي از فلفل را در کاسه اي مخلوط کنيد.روغن زيتون را در تابه اي حرارت داده و سير، پياز و ريحان را در دو دقيقه با هم تفت دهيد و قارچ بقيه نمک و فلفل را به آن بيفزاييد تا شش الي هفت دقيقه بپزد و آب آن تبخير شود.مخلوط حاصله را روي بادام بريزيد و روي آن را صاف کنيد سپس تخم مرغ ها را افزوده گوجه فرنگي ها را روي مواد ديگر بچينيد.قالب را به مدت 22 الي 25 دقيقه در فر بگذاريد تا پف کرده و روي آن طلايي شود.
منبع:خانواده سبزشماره 13/خ