مواد لازم:
آبميوه /دوليوان
پودر ژلاتين /چهارقاشق غذاخوري
شکر/حدود يک استکان کوچک سرخالي
(ميزان دقيق شکر بسته به شيريني آبميوه دارد)
طرز تهيه:
پودر ژلاتين را با پيمانه آب به صورت بن ماري حل کرده آبميوه و شکر را روي شعله گذاشته تا شکر حل شود سپس پودر ژلاتين حل شده را به آنها اضافه مي افزاييم.وقتي ژله خنک شد روي يک طالبي به اندازه قطر يک دايره کوچک برش ايجاد کرده تخمه هايش را خارج و ژله خنک شده را درون آن مي ريزيم و سپس طالبي را در يخچال قرار مي دهيم(حداقل 5 ساعت) تا ژله در طالبي بسته شود.
طرز برش:بايد از يک چاقوي تيز استفاده شود و قبل از هر برش آن را به آب داغ زده تا ژله به آن نچسبد(ابتدا دو برش از بالا به شکل به علاوه ايجاد کرده سپس مابين اين برش ها را هم برش مي دهيم)
نکات:
*اين ژله را داخل پرتقال ليموي درشت گريپ فروت کاملاً خالي شده نيز مي توان ريخت.در ضمن مي توان آن را داخل تخم مرغ هاي خالي شده نيز قرار داد.
*از بسته هاي ژله که به صورت آماده در بازار موجود مي باشند نيز مي توان به جاي آبميوه طبيعي استفاده نمود در اين صورت به ازاي هريک بسته کامل يک قاشق غذاخوري پودر ژلاتين نياز مي باشد.
منبع:خانواده سبزشماره 13/خ