جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسپاگتي با سس ژانبون مرغ و قارچ
-(6 Body) 
اسپاگتي با سس ژانبون مرغ و قارچ
Visitor 407
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:

اسپاگتي 500گرم
ژامبون مرغ 500گرم
قارچ 200گرم
پياز کوچک 1عدد
سير 1حبه
روغن زيتون 3تا 4 قاشق سوپخوري
سس سفيد يک دوم پيمانهريحان خشک مقداري
نمک ،فلفل به ميزان لازم
پنير پارمزان 100گرم

طرز تهيه:

1-پياز را ريز رنده کنيد. در تابه روغن زيتون ريخته و پياز را کمي تفت دهيد تا نرم شود. سير را نيز خرد کرده و به آن اضافه کنيد ، سپس قارچ ها را شسته و خلال کرده ايد با سير و پياز کمي تفت دهيد.
2-ژامبونها را خلالي خرد کنيد و به مواد داخل تابه اضافه کنيد . سپس سس سفيد را داخل اين مواد ريخته نمک ، فلفل و پودر ريحان خشک را براي طعم و عطر بهتر مواد اضافه کنيد.
3- اسپاگتي را با آبجوش که به آن يک قاشق غذاخوري نمک و يک قاشق غذاخوري روغن اضافه کرده ايد پخته و آبکش کنيد .اسپاگتي را در ظرف ريخته، سس را به آن اضافه کرده و پنير پارمزان را روي آن بپاشيد.
نکته: انرژي کل اين غذا 5250کيلوکالري مي باشد که 42درصدآن از کربوهيدرات،21درصدآن از پروتئين و 37درصد آن از چربي تامين مي شود.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image