مواد لازم براي 6 نفر:
اسپاگتي 500گرم
ژامبون مرغ 500گرم
قارچ 200گرم
پياز کوچک 1عدد
سير 1حبه
روغن زيتون 3تا 4 قاشق سوپخوري
سس سفيد يک دوم پيمانهريحان خشک مقداري
نمک ،فلفل به ميزان لازم
پنير پارمزان 100گرم
طرز تهيه:
1-پياز را ريز رنده کنيد. در تابه روغن زيتون ريخته و پياز را کمي تفت دهيد تا نرم شود. سير را نيز خرد کرده و به آن اضافه کنيد ، سپس قارچ ها را شسته و خلال کرده ايد با سير و پياز کمي تفت دهيد.
2-ژامبونها را خلالي خرد کنيد و به مواد داخل تابه اضافه کنيد . سپس سس سفيد را داخل اين مواد ريخته نمک ، فلفل و پودر ريحان خشک را براي طعم و عطر بهتر مواد اضافه کنيد.
3- اسپاگتي را با آبجوش که به آن يک قاشق غذاخوري نمک و يک قاشق غذاخوري روغن اضافه کرده ايد پخته و آبکش کنيد .اسپاگتي را در ظرف ريخته، سس را به آن اضافه کرده و پنير پارمزان را روي آن بپاشيد.
نکته: انرژي کل اين غذا 5250کيلوکالري مي باشد که 42درصدآن از کربوهيدرات،21درصدآن از پروتئين و 37درصد آن از چربي تامين مي شود.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57/خ