جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان پاپريکا
-(1 Body) 
نان پاپريکا
Visitor 410
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 15تا 20 عدد:

آرد800گرم
آردسيب زميني 200گرم
مايه خمير 1 قاشق سوپخوري
پودر پاپريکا 1قاشق سوپخوري
نمک 1 قاشق مرباخوري
آب به ميزان لازم
روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

1-آرد و آرد سيب زميني را با هم مخلوط کنيد ،سپس مايه خمير، پودر پاپريکا و نمک را اضافه کنيد(دقت کنيد نمک را روي خمير نريزيد)آب را کم کم به خمير اضافه کنيد. به حدي که خمير نرم و لطيفي درست شود. روغن زيتون را اضافه کرده و خمير را 5 دقيقه ورز دهيد ،سپس خمير 20دقيقه استراحت دهيد .
2- خمير را بصورت چانه هايي به اندازه نارنگي در آورده در سيني فر که از قبل چرب کرده ايد با فاصله بچينيد و دوباره به آن استراحت دهيد تا حجم خمير 2 برابر شود .سپس ابتدا روي خمير ها را آرد پاشيده و بعد با چاقو چاک بزنيد و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 200درجه سانتي گراد قرار دهيد تا نانها بپزند.
نکته:
1-انرژي کل اين غذا 3222کيلوکالري مي باشد که 75درصد آن را کربوهيدرات، 13 درصد آن پروتئين و 12درصد آن از چربي تامين مي شود.
2-پاپريکا همان پودر فلفل قرمز شيرين است.
منبع : نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image