مواد لازم براي 15تا 20 عدد:
آرد800گرم
آردسيب زميني 200گرم
مايه خمير 1 قاشق سوپخوري
پودر پاپريکا 1قاشق سوپخوري
نمک 1 قاشق مرباخوري
آب به ميزان لازم
روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
1-آرد و آرد سيب زميني را با هم مخلوط کنيد ،سپس مايه خمير، پودر پاپريکا و نمک را اضافه کنيد(دقت کنيد نمک را روي خمير نريزيد)آب را کم کم به خمير اضافه کنيد. به حدي که خمير نرم و لطيفي درست شود. روغن زيتون را اضافه کرده و خمير را 5 دقيقه ورز دهيد ،سپس خمير 20دقيقه استراحت دهيد .
2- خمير را بصورت چانه هايي به اندازه نارنگي در آورده در سيني فر که از قبل چرب کرده ايد با فاصله بچينيد و دوباره به آن استراحت دهيد تا حجم خمير 2 برابر شود .سپس ابتدا روي خمير ها را آرد پاشيده و بعد با چاقو چاک بزنيد و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 200درجه سانتي گراد قرار دهيد تا نانها بپزند.
نکته:
1-انرژي کل اين غذا 3222کيلوکالري مي باشد که 75درصد آن را کربوهيدرات، 13 درصد آن پروتئين و 12درصد آن از چربي تامين مي شود.
2-پاپريکا همان پودر فلفل قرمز شيرين است.
منبع : نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57/خ