مواد و ابزار لازم :
طالبي سفت کاملا، گرد و سالم 1عدد
چاقوي حکاکي 1عدد
طرز تهيه:
ابتدا سر طالبي را به عنوان مرکز کار قرار دهيد.
1ـ گلبرگهاي بادامي شکل کوچک را دور تا دور مرکز طالبي ايجاد کنيد. تيغه ي چاقو را به صورت مايل بگيريد و از هر دوطرف برش دهيد و قسمت اضافي را بيرون آوريد.
2ـ تزيين رديف دوم را مابين گلبرگهاي رديف اول به صورت لوزي نوک تيز شکل دهيد و قسمت پايين لوزي کشيده تر و تيزتر باشد. پس از پايان اين رديف، براي رديف سوم دوبار گلبرگ هاي بادامي شکل را کمي بزرگ تر از دريف اول تکرار کنيد. رديف چهارم را نيز مانند رديف دوم لوزي بزنيد.
3ـ ميتوانيد از قسمت زير طالبي يک دايره به قطر 2 سانتي متري جدا کرده و قسمت هاي داخلي طالب و تخمه هاي آن را با قاشق کوچک بيرون آورده و يک شمع کوتاه داخل آن قرار داده و براي تزيين روي ميز شام قرار دهيد.
منبع: نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57 /س