مواد لازم:
بيسکويت 200گرم،آسياب شده
کره 50گرم، آب شده
شکر 1 قاشق سوپخوري
مواد مياني:
پنير خامه اي 400گرم
تخم مرغ 145گرم
شکلات سفيد 200گرم، خردشده
ماست خانه اي 145 گرم
توت فرنگي 115گرم
اسانس يک دوم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1ـ بيسکويت آسياب شده را با کره ي آب شده و شکر مخلوط کرده و در يک قالب BottomedـLoose (23سانتي متري) که کف آن قابل جا شدن است ريخته و به کف قالب و ديواره ها فشرده کنيد.
2ـ فر را روي حرارت 180درجه سانتيگراد يا 35درجه فارنهايت يا گاز 4از قبل گرم کنيد.پنير خامه اي را کمي با همزن برقي بزنيد تا نرم و لطيف شود، سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنيد و شکر را اضافه کنيد( دور همزن کم باشد). اسانس را به مواد اضافه کرده وماست خامه اي را با مواد مخلوط کنيد.
3ـ مواد را روي بيسکويت ريخته و به مدت 30 دقيقه در فر بپزيد. پس از 30دقيقه در فر را باز کنيد و بگذاريد قالب در فر مانده و خنک شود، قالب را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار داده و سپس تارت را از قالب خارج کرده روي آن را با توت فرنگي تزيين کنيد.
نکته : انرژي اين غذا 4616 کيلوکالري مي باشدکه 25درصد آن از کربوهيدرات، 4 درصد آن از پروتئين و 71 درصد آن از چربي تامين مي شود.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57 /س