جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت شکلات سفيد و توت فرنگي
-(1 Body) 
تارت شکلات سفيد و توت فرنگي
Visitor 394
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

بيسکويت 200گرم،آسياب شده
کره 50گرم، آب شده
شکر 1 قاشق سوپخوري
مواد مياني:
پنير خامه اي 400گرم
تخم مرغ 145گرم
شکلات سفيد 200گرم، خردشده
ماست خانه اي 145 گرم
توت فرنگي 115گرم
اسانس يک دوم قاشق چايخوري

طرز تهيه:

1ـ بيسکويت آسياب شده را با کره ي آب شده و شکر مخلوط کرده و در يک قالب BottomedـLoose (23سانتي متري) که کف آن قابل جا شدن است ريخته و به کف قالب و ديواره ها فشرده کنيد.
2ـ فر را روي حرارت 180درجه سانتيگراد يا 35درجه فارنهايت يا گاز 4از قبل گرم کنيد.پنير خامه اي را کمي با همزن برقي بزنيد تا نرم و لطيف شود، سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنيد و شکر را اضافه کنيد( دور همزن کم باشد). اسانس را به مواد اضافه کرده وماست خامه اي را با مواد مخلوط کنيد.
3ـ مواد را روي بيسکويت ريخته و به مدت 30 دقيقه در فر بپزيد. پس از 30دقيقه در فر را باز کنيد و بگذاريد قالب در فر مانده و خنک شود، قالب را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار داده و سپس تارت را از قالب خارج کرده روي آن را با توت فرنگي تزيين کنيد.
نکته : انرژي اين غذا 4616 کيلوکالري مي باشدکه 25درصد آن از کربوهيدرات، 4 درصد آن از پروتئين و 71 درصد آن از چربي تامين مي شود.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image