جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک دال عدس
-(5 Body) 
خوراک دال عدس
Visitor 396
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

دال عدس (عدس قرمز) يک چهارم پيمانه (510گرم)
پياز يک چهارم از 1 عدد
گشنيز خشک يک دوم قاشق چايخوري ،ساييده
زردچوبه يک چهارم قاشق چايخوري
آب يک و يک دوم پيمانه (350ميلي ليتر)
سيب زميني 75گرم
هويج 75گرم
کلم برگ 75گرم

طرز تهيه:

1- دال عدس را با آب سرد شسته و دانه هاي سياه آن را جدا کرده و دور بريزيد.
2- پياز را خرد کرده و آن را به همراه دال عدس ، زردچوبه، گشنيز خشک و آب در يک قابلمه کوچک بريزيد.
3- مخلوط را به جوش بياوريد ، سپس درب قابلمه را گذاشته و مواد را به مدت 30دقيقه بپزيد.
4- سيب زميني هويج و کلم را خرد کنيد .
5- سبزيجات خردشده را به دال عدس اضافه کرده و آنها را کاملا با هم مخلوط کنيد . بگذاريد خوراک به مدت 12تا 15 دقيقه ديگر بپزد.
6- مخلوط پخته شده را له کرده و يا آن را در دستگاه غذا ساز بريزيد تا پوره و يک دست شود.
7- مقداري کمي از غذا را در کاسه اي ريخته و درجه حرارت آن را امتحان کنيد و در صورت نياز،پيش از دادن غذا به کودک آن را خنک کنيد.
8- باقيمانده غذا را در ظرف در بسته ريخته و در يخچال قرار دهيد. غذا را ظرف مدت 24ساعت به مصرف برسانيد.
نکته:
1-انرژي اين غذا 251کيلوکالري مي باشد. که 68درصد آن از کربوهيدرات ،28درصد آن از پروتئين و 4 درصد آن از چربي تامين مي شود.
2- با اين مقدار مواد ، حدود 600ميلي گرم(دو و يک دوم پيمانه) خوراک دال عدس تهيه مي شود.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image