مواد لازم :
هويج75گرم
گوشت چرخ کرده 400گرم
پياز داغ 3 قاشق سوپخوري
روغن مايع 4 قاشق سوپخورينمک، فلفل به ميزان لازم
دارچين 1 قاشق سوپخوري سر خالي
شکر 3 تا5 قاشق سوپخوري
محلول زعفران 1 قاشق چايخوري
خلال پسته وبادام به ميزان لازم،براي تزئين
برنج دونيم پيمانه پلوپز(از قبل آبکش شود)
طرز تهيه:
1-هويج را درشت رنده کرده ،با يک دوم پيمانه آب در ظرفي بريزيد.
2- ظرف را با در پوش به مدت 8 تا 10 دقيقه با قدرت 100درصد (حداکثر) در دستگاه بگذاريد تا پخته شوند،سپس گوشت چرخ کرده ، پياز داغ،دوقاشق سوپخوري روغن،نمک ،فلفل ، دارچين ،شکر و محلول زعفران را به آن اضافه کرده و مخلوط کنيد. مجدداً ظرف را بدون درپوش به مدت 5 تا 8 دقيقه با قدرت 100درصد(متوسط) در دستگاه بگذاريد و در اين فاصله آن را يکبار هم بزنيد.
3- مواد آماده شده و پخته شده را با برنج از قبل آبکش شده مخلوط کرده آن را در يک ظرف گود بريزيد.ظرف را با در پوش به مدت 13تا 15 دقيقه با قدرت 100درصد (متوسط) در دستگاه بگذاريد تا دم بکشد.
4- برنج را داخل ديس کشيده و روي آن را با خلال پسته و بادام تزيين کنيد.
نکته:
1-انرژي کل اين غذا 2387کيلوکالري مي باشد. که 37درصد آن ار کربوهيدرات،19درصد آن از پروتئين و 44درصد آن از چربي تامين مي شود.
2- طرز آبکشي کردن برنج (به مرحله دم رسيدن)در مجله شماره 56صفحه 66 گفته شده است. شما ميتوانيد در فاصله اي که مواد را در مايکروويو درست مي کنيد.بهتر است کمي از هويچ ها را پخته و گوشت چرخ کرده آماده را براي تزئين برنج به کنار بگذاريد .
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57/خ