جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دم پخت ماهي
-(4 Body) 
دم پخت ماهي
Visitor 400
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4تا 6 نفر:

فيله ماهي شير 500گرم
گشنيز 250گرم،خردشده
شنبليله 50گرم ، خردشده
برنج 500گرم
سير 1 بوته کوچک
پياز 1عدد
روغن مايه 2 قاشق سوپخوري
کره يا روغن حيواني 2 قاشق سوپخوري
زرد چوبه 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :

برنج را بشوئيد و با نمک خيس کنيد 1 تا2 ساعت قبل ماهي را تميز کرده، شسته و آن را نمک بزنيد،سپس آن را در آبکش بگذاريد. سبزي را خرد کنيد سير را با زرد چوبه بکوبيد. پياز را نگيني خرد کرده و سرخ کنيد،وقتي طلايي شد ،سير را در آن تفت دهيد.سبزي ها را به پياز و سير اضافه کرده و کمي سرخ کنيد. 5 ليوان آب به مواد اضافه کرده نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.(اندازه نمک را کمي کمتر از معمول در نظر بگيريد، چون برنج و ماهي نمک دارند.)بعد از جوش آمدن مواد ماهي را بشوييد تا نمک اضافه آن خارج شود و به سبزي در حال پخت اضافه کنيد. پس از 10 تا 15 دقيقه ماهي را از ظرف خارج کنيد. آب برنج را خالي کرده و نمک اضافه آن را نيز بگيريد. برنج را به مواد در حال جوش اضافه کرده و آب برنج را يک بند انگشت بالا تر از سطح برنج در نظر بگيريد.(اگر لازم بود آبجوش اضافه کنيد)ماهي را ريز کرده و تيغ آن را بگيريد. برنج و مواد را هم بزنيد. موقع دم کردن برنج،ماهي ها را وسط برنج ها گذاشته و برنج را روي آن ريخته و دم کنيد پس از دم کشيدن برنج را در ديس کشيده و ماهي را روي آن بچينيد.کره يا روغن حيواني را داغ کرده وروي آن بدهيد. با ليموترش يا نارنج سرو کنيد. ميتوانيد براي تزئين از کشمش استفاده کنيد.
نکته :
1-انرژي کل اين غذا 2693 مي باشد. که 63 درصد آن از کربوهيدرات ، 19 درصد آن از پروتيين و 18 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image