جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فريتا تاي ژامبون
-(4 Body) 
فريتا تاي ژامبون
Visitor 442
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

ژامبون بوقلمون 250گرم،خردشده
تخم مرغ 3عدد
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
پيازچه نصف پيمانه ،خردشده
فلفل دلمه اي قرمز يک چهارم پيمانه ،خردشده
قارچ يک پيمانه،خردشده
نان تست 4 ورقه براي تزيين
روغن يک چهارم پيمانه
نمک، فلفل به مقدار لازم
سير 2حبه خردشده
سبزيجات به دلخواه براي تزيين

طرز تهيه:

1-ژامبون، پيازچه، قارچ ، فلفل دلمه اي و آرد را با هم مخلوط کنيد.
2- سه عدد تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه کنيد.
3- روغن را در ماهي تابه يا قالب لبه دار مستطيلي شکلي داغ کرده و مواد را در آن بريزيد. در ظرف را بسته به مدت 15دقيقه روي حرارت قرار دهيد. اين مدت بستگي به ضخامت مايه ظرف دارد و ممکن است کمتر يا بيشتر طول بکشد. هنگامي که فري تاتا کاملا خود را گرفت .آن رادر ظرف برگردانيد.
4- دو طرف 4 عدد نان تست را روغن که در آن سير تفت داده ايد ،سرخ کنيد، سپس دو عدد از آن را کف ظرف قراردهيد. روي هر کدام مقداري پنير پيتزا بپاشيد و فريتاتا را روي نانها قراردهيد.مجدداً مقداري پنير پيتزا ريخته و دو عدد نان تست سرخ شده را روي پنير قرار دهيد و آن را به مدت 5دقيقه در فر با حرارت 250درجه قرار دهيد. فقط براي اين که پنير پيتزا و نان به فريتاتاتا بچسبد.
5-فريتاتا را به شکل مثلثي برش دهيد و با سبزيجات دلخواه تزيين کنيد.
نکته :
1-انرژي کل اين غذا 1956کيلوکالري مي باشد که 15 درصد آن از کربوهيدرات،20درصد آن از پروتئين و 65درصد آن از چربي تامين مي گردد.
2-فريتاتا انواع بي شماري داريد و نوعي کوکو محسوب مي شود.
3- استفاده از نان تست در اين خوراک جهت متفاوت نشان دادن شکل آن است. شما ميتوانيد ظرف آن را خودتان انتخاب کنيد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image