مواد لازم براي 4 نفر:
ژامبون بوقلمون 250گرم،خردشده
تخم مرغ 3عدد
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
پيازچه نصف پيمانه ،خردشده
فلفل دلمه اي قرمز يک چهارم پيمانه ،خردشده
قارچ يک پيمانه،خردشده
نان تست 4 ورقه براي تزيين
روغن يک چهارم پيمانه
نمک، فلفل به مقدار لازم
سير 2حبه خردشده
سبزيجات به دلخواه براي تزيين
طرز تهيه:
1-ژامبون، پيازچه، قارچ ، فلفل دلمه اي و آرد را با هم مخلوط کنيد.
2- سه عدد تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه کنيد.
3- روغن را در ماهي تابه يا قالب لبه دار مستطيلي شکلي داغ کرده و مواد را در آن بريزيد. در ظرف را بسته به مدت 15دقيقه روي حرارت قرار دهيد. اين مدت بستگي به ضخامت مايه ظرف دارد و ممکن است کمتر يا بيشتر طول بکشد. هنگامي که فري تاتا کاملا خود را گرفت .آن رادر ظرف برگردانيد.
4- دو طرف 4 عدد نان تست را روغن که در آن سير تفت داده ايد ،سرخ کنيد، سپس دو عدد از آن را کف ظرف قراردهيد. روي هر کدام مقداري پنير پيتزا بپاشيد و فريتاتا را روي نانها قراردهيد.مجدداً مقداري پنير پيتزا ريخته و دو عدد نان تست سرخ شده را روي پنير قرار دهيد و آن را به مدت 5دقيقه در فر با حرارت 250درجه قرار دهيد. فقط براي اين که پنير پيتزا و نان به فريتاتاتا بچسبد.
5-فريتاتا را به شکل مثلثي برش دهيد و با سبزيجات دلخواه تزيين کنيد.
نکته :
1-انرژي کل اين غذا 1956کيلوکالري مي باشد که 15 درصد آن از کربوهيدرات،20درصد آن از پروتئين و 65درصد آن از چربي تامين مي گردد.
2-فريتاتا انواع بي شماري داريد و نوعي کوکو محسوب مي شود.
3- استفاده از نان تست در اين خوراک جهت متفاوت نشان دادن شکل آن است. شما ميتوانيد ظرف آن را خودتان انتخاب کنيد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57/خ