جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورا ک آشيانه
-(4 Body) 
خورا ک آشيانه
Visitor 450
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6تا8 نفر :
مواد لازم براي خمير فيلو:

آرد سفيد گندم 150گرم
بهبود دهنده آرد يک چهارم قاشق چايخوري
نمک ، فلفل قرمز به دلخواه
زرده تخم مرغ 2 عدد
شير 3 قاشق سوپخوري
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي پر کردن:

فيله گوسفند يا گوساله 750گرم
قارچ 400گرم پيازچه 1عدد
آويشن و جعفري 4 قاشق سوپخوري
رزماري 1قاشق سوپخوري خردشده
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چايخوري
کره 2قاشق سوپخورينمک ، فلفل به ميزان لازم
پوره آلوي سياه يا آلبالو 4 قاشق سوپخوري
آبليمو 3 قاشق سوپخوري
فلفل سياه 1 قاشق چايخوري
کره به ميزان لازم براي چرب کردن قالب
گلابي 4 عدد
پنير بلو چيز 250گرم
سس نعنا 2 قاشق سوپخوري

طرزتهيه:

1- آرد سفيد،بهبوددهنده ، نمک، فلفل را با هم مخلوط کنيد. وسط آرد را گود کرده و زرده تخم مرغ ، شير و روغن مايه را در آن بريزيد. مواد را با هم مخلوط کرده وخوب ورز دهيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد. خمير را به مدت يک ساعت کنار بگذاريد تا ور بيايد.
2- گوشت ها را به ابعاد 1×1 سانتي متري خرد کنيد. قارچها را نيز خرد کنيد. پيازچه ها را هم حلقه حلقه کنيد، سپس کره را در تابه داغ کرده و گوشت را در آن تفت دهيد تا سرخ شده و بپزد. قارچ و پيازچه را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد. آويشن ، جعفري، رزماري، رنده پوست پرتقال نمک وفلفل را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد. در آخر پوره آلوي سياه ،آبليمو ،پرتقال ، نمک و فلفل سياه را افزوده و 5 دقيقه همه مواد را باهم تفت دهيد.
3- فر را روي حرارت 170درجه سانتي گراد گرم کنيد. پياله هاي مخروطي شکل را با کره اضافي چرب کنيد و آماده بگذاريد. خمير را بسيار نازک و مانند لواش باز کرده و به قطر 16سانتي متري دايره هايي ببريد ، سپس دو تکه خمير يعني دو دايره را روي هم قرار دهيد و در کاسه اي قرار دهيد طوري که کف و اطراف قالب را بپوشاند مايه پر کردني را داخل آن بريزيد.
4- گلابي ها را پوست بکنيد و مانند پره هاي پرتقال خرد کنيد و روي مايه قرار دهيد. پنير را با چنگال پوره کنيد و روي مايه و گلابي ريخته و به مدت 15 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد.پس از پخت آن را با سس نعنا سرو کنيد.
نکته:
1-انرژي کل اين غذا 4238کيلوکالري مي باشد 26درصد آن از کربوهيدرات، 22درصد آن از پروتئين و 52 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
2- در خمير فيلو ميتوان به جاي شير از 2 قاشق سوپخوري ماست استفاده کرد تا خمير تردتر شود.
3- به جاي سس نعنا که در سوپرمارکت ها موجود است مي توان روغن زيتون بدون بو را با برگ هاي نعنا مزه دار کرد و به کار ببريد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image